Welkom bij het Fonkellab!

Laat uw leerlingen weer stralen en fonkelen!

Wie ben ik?

Mijn naam is Saskia Kuipers, 47 jaar, getrouwd, moeder van 2 (puber)zonen en woonachtig in Rhoon. Ik houd van lezen, de natuur, fotograferen, kamperen (in vooral Italië) en skiën.

Ik ben inmiddels bijna 25 jaar werkzaam in het Rotterdamse basisonderwijs. De eerste jaren voornamelijk als leerkracht groep 7 en 8, de laatste 7 jaar ook als Plusklasleerkracht.

In 2016 heb ik mijn opleiding tot specialist Hoogbegaafdheid afgerond en ben ik me volledig gaan verdiepen in en gaan inzetten voor het onderwijs aan (hoog)begaafde leerlingen. Er is veel behoefte aan en ik haal hier ontzettend veel plezier uit!

Sinds 2016 ben ik ook een gecertificeerde trainer Ik leer leren, een trainingsmodule waarbij leerlingen uit groep 8 t/m de middelbare school tools en handvatten krijgen om succesvol te leren leren.

Op dit moment werk ik 3 dagen in de week als leerkracht Plusklas/specialist (hoog)begaafdheid op een basisschool in Rotterdam. Ik geef 3 dagen les aan de Plusklas en daarnaast ondersteun ik het team bij het maken van beleid, geef ik presentaties en advies. Op de woensdag en donderdag ben ik inzetbaar voor het Fonkellab als Plusklasleerkracht op locatie. E-mailen
Map
Info